UMBRALIA

> Instal·lació de proteccions cautelars a façana principal

Actualizado: 30 de ene de 2021


 
Finalitzem els treballs de protecció realitzats amb caràcter d'urgència a una finca situada a la Gran Via de Barcelona. La façana principal d’aquest edifici presentava diferents elements inestables a la cornisa i al coronament (part superior), el que podria arribar a suposar un risc en cas de produir-se despreniments.

Al conèixer la situació la comunitat va actuar ràpidament. Un tècnic va tramitar un permís d’urgència i es va procedir a embolcallar amb xarxes de seguretat cautelars tot el coronament del a façana incloent el ràfec i la barana. També es va fer una inspecció de la resta de façana comprovant que no hi havia cap més element inestable.

A Umbralia utilitzem xarxes de protecció homologades, habitualment les posem de color blanc més discretes, però hi ha excepcions en que ens demanen colors ben llampants per que es noti que allò s’ha d’arreglar i quan abans millor.

Un cop finalitzada l’actuació es confecciona un informe fotogràfic que serveix al tècnic i a la comunitat per definir les reparacions/rehabilitació corresponents.

Quan es detecten elements que poden esdevenir un perill per als vianants, cal actuar amb rapidesa. Un tècnic de la comunitat o bé un col·laborador nostre de confiança tramitarà el permís d’urgència. Aquest permís permet retirar o protegir amb xarxes de seguretat tots aquells elements inestables que tinguin perill de caiguda al vial.

Un cop s'han col·locat les proteccions la comunitat ja pot afrontar amb tranquil·litat les reparacions corresponents.

A Umbralia som especialistes en aquesta tipologia de treballs, tenim gairebé 20 anys d’experiència, disposem d’un equip humà àmpliament qualificat i tots els recursos per poder executar ràpidament aquests treballs. Demana pressupost sense cost ni compromís a través del formulari de contacte, trucant al 934335233 o a través del correu electrònic umbralia@umbralia.com.

162
3