top of page

C/ NIÇA, 3  LOCAL     08024 BARCELONA

ESPECIALISTES EN 

TREBALLS VERTICALS I REHABILITACIÓ D'EDIFICIS

93 433 52 33

INICI
BLOG
  • Foto del escritorUMBRALIA

> Substitució de baixants de fibrociment amb treballs verticals

Finalitzem les obres a una comunitat del Carrer Muntaner de Barcelona que han consistit en la substitució d’una sèrie de baixants de fibrociment comunitaris que circulaven pels celoberts i patinets interiors.


La substitució dels baixants és un tipus d’obra delicada que ha de ser realitzada per personal qualificat, amb experiència i que requereix d’una bona coordinació amb els veïns. En aquesta finca s’han substituït 8 baixants comunitaris, alguns d’ells circulaven pels celoberts i patis exteriors i d’altres per un patinet de mides molt reduïdes.



El primer pas ha estat la instal·lació dels mitjans auxiliars i sistemes de treball vertical, en aquest cas muntats a la coberta comunitària de l’edifici. Seguidament es procedeix al repicat i obertura de les embocadures a cada planta, deixant tota la instal·lació i connexions del baixant al descobert.


Aquest pas és molt important i definirà en gran mesura el bon funcionament i durabilitat de la nova instal·lació. Si no es repica i substitueix la connexió que queda encastada dins de la paret, segur que en termini no gaire llarg patirà fuites i d’altres patologies, doncs el fibrociment quedarà amagat però continuarà deteriorant-se.


En aquesta obra per tal de minimitzar les molèsties als veïns es va procedir a retirar i muntar cadascun dels baixanta el mateix dia allargant la jornada fins que la instal·lació queda muntada i funcional.


Un cop comprovat el baixant es procedeix a tancar les embocadures deixant un acabat amb morter hidròfug, es resolt el desguàs del terrat impermeabilitzant-lo correctament i es remata la part superior del baixant disposant la ventilació primària amb un barret.


En aquest cas com que hi havia una sèrie de patis protegits amb claraboies la comunitat va decidir aprofitar per fer un manteniment. Es van retirar les plaques de policarbonat, es va sanejar i pintar l’estructura de suport amb esmalt antioxidant i es van recol·locar les plaques substituint les que estaven trencades.


Els treballs han estat realitzats per un equip d’operaris especialistes en treballs verticals i de difícil accés. A Umbralia tenim 20 anys d’experiència i un equip humà àmpliament qualificat i amb els mitjans necessaris per executar satisfactòriament aquesta tipologia de treballs.

125 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page