C/ NIÇA, 3  LOCAL     08024 BARCELONA

93 433 52 33

ESPECIALISTES EN 

TREBALLS VERTICALS I REHABILITACIÓ D'EDIFICIS

BLOG

PROTECCIÓ DE FAÇANES I ACTUACIONS D'URGÈNCIA.

Realitzem qualsevol tipus d'intervenció de sanejament i muntatge de proteccions per impedir la caiguda de materials a la via pública. Aquest tipus d'actuacions sovint requereixen d'una certa urgència i l'accés mitjançant treballs verticals ens permet intervenir de la forma més ràpida, segura i econòmica possible. 

 

Tot i que el muntatge de proteccions pot semblar una feina senzilla, cal un cert grau d'especialització. Si fem una passejada per qualsevol ciutat fàcilment podrem observar multitud de xarxes i proteccions muntades sense cap criteri i amb molt poca o nula garantia de seguretat.

 

A Umbralia utilitzem diversos sistemes de protecció adaptant-nos a les necessitats i particularitats de cada situació. L'objectiu primordial d'aquestes intervencions sempre és garantir la seguretat a la via pública i provocar un impacte estètic mínim. D'aquesta manera un cop protegits els elements amb perill de despreniment la comunitat o propietari de l'immoble pot estar tranquil fins que no es procedeixi a la reparació.  

 

Gràcies a la feina ben feta i a la nostra experiència, l'Ajuntament de Barcelona ha confiat en els darrers anys les diferents campanyes per substituir les proteccions deteriorades o fora de normativa a Ciutat Vella per unes de noves estèticament menys invasives i amb total garantia de seguretat. 

  • Inspecció i comprovació de façanes i edificis utilitzant tècniques de treball vertical

  • Muntatge de proteccions preventives per impedir despreniments

  • Embolcallat d'elements amb perill de caiguda amb xarxes de seguretat  

  • Muntatge de proteccions tipus visera en les parts baixes dels edificis

  • Sanejaments d'urgència

  • Enderrocs i estintolaments de forjats

  • Tramitació de permisos d'urgència 

proteccions (8)
press to zoom
proteccions (1)
press to zoom
proteccions (7
press to zoom
proteccions (6)
press to zoom
proteccions (5)
press to zoom
proteccions (4)
press to zoom
proteccions (3)
press to zoom
proteccions (2)
press to zoom
1/1

Empresa especialitzada en treballs verticals, rehabilitació i conservació d'edificis, serveis de neteja i manteniment, treballs per a publicitat i sector industrial.

93 433 52 33

SERVEIS:

C/ Niça, 3 local

08024 Barcelona

93 433 52 33

treballs verticals Barcelona.png

© Umbralia.  B63053060  · Empresa especialitzada en treballs verticals i difícil accés  ·  Tots els drets reservats  ·  Avís Legal