top of page

C/ NIÇA, 3  LOCAL     08024 BARCELONA

93 433 52 33

ESPECIALISTES EN 

TREBALLS VERTICALS I REHABILITACIÓ D'EDIFICIS

BLOG

PROTECCIÓ DE FAÇANES I ACTUACIONS D'URGÈNCIA.

Realitzem qualsevol tipus d'intervenció de sanejament i muntatge de proteccions per impedir la caiguda de materials a la via pública. Aquest tipus d'actuacions sovint requereixen d'una certa urgència i l'accés mitjançant treballs verticals ens permet intervenir de la forma més ràpida, segura i econòmica possible. 

 

Tot i que el muntatge de proteccions pot semblar una feina senzilla, cal un cert grau d'especialització. Si fem una passejada per qualsevol ciutat fàcilment podrem observar multitud de xarxes i proteccions muntades sense cap criteri i amb molt poca o nula garantia de seguretat.

 

A Umbralia utilitzem diversos sistemes de protecció adaptant-nos a les necessitats i particularitats de cada situació. L'objectiu primordial d'aquestes intervencions sempre és garantir la seguretat a la via pública i provocar un impacte estètic mínim. D'aquesta manera un cop protegits els elements amb perill de despreniment la comunitat o propietari de l'immoble pot estar tranquil fins que no es procedeixi a la reparació.  

 

Gràcies a la feina ben feta i a la nostra experiència, l'Ajuntament de Barcelona ha confiat en els darrers anys les diferents campanyes per substituir les proteccions deteriorades o fora de normativa a Ciutat Vella per unes de noves estèticament menys invasives i amb total garantia de seguretat. 

  • Inspecció i comprovació de façanes i edificis utilitzant tècniques de treball vertical

  • Muntatge de proteccions preventives per impedir despreniments

  • Embolcallat d'elements amb perill de caiguda amb xarxes de seguretat  

  • Muntatge de proteccions tipus visera en les parts baixes dels edificis

  • Sanejaments d'urgència

  • Enderrocs i estintolaments de forjats

  • Tramitació de permisos d'urgència 

Empresa especialitzada en treballs verticals, rehabilitació i conservació d'edificis, serveis de neteja i manteniment, treballs per a publicitat i sector industrial.

93 433 52 33

SERVEIS:

C/ Niça, 3 local

08024 Barcelona

93 433 52 33

treballs verticals Barcelona.png

© Umbralia.  B63053060  · Empresa especialitzada en treballs verticals i difícil accés  ·  Tots els drets reservats  ·  Avís Legal

bottom of page