top of page

QUI SOM

C/ NIÇA, 3  LOCAL     08024 BARCELONA

93 433 52 33

ESPECIALISTES EN 

TREBALLS VERTICALS I REHABILITACIÓ D'EDIFICIS

BLOG

Umbralia® som una empresa de serveis amb seu a la ciutat de Barcelona especialitzada en Treballs Verticals i de Difícil Accés orientats a la rehabilitació i restauració d'edificis, serveis de neteja i manteniment, publicitat i sector industrial. Utilitzant tècniques de treball vertical i també mitjans auxiliars tradicionals com ara bastides o elevadors, podem oferir una gran varietat de serveis intervenint de forma ràpida, flexible, econòmica i segura.

Aquest any celebrem el nostre 15è aniversari. Durant tots aquests anys la nostra filosofia de treball ha estat la mateixa, una feina ben feta i un tracte personalitzat mantenint en tot moment el contacte amb el client. Això, juntament amb un equip humà qualificat, amb experiència i àmpliament format en les diverses especialitats del sector, ens ha permès durant tots aquests anys satisfer les demandes més exigents dels nostres clients. Aquest és el nostre millor capital, per això posem tota la dedicació i coneixements en cadascun dels treballs que realitzem, adaptant-nos a les necessitats del client i tractant d'assolir sempre els resultats esperats.

 

A Umbralia també disposem d'un Departament de Control de Plagues Urbanes (www.umbralia-plagues.com) especialitzat en plagues urbanes, control d'aus i tractaments contra insectes xilòfags destructors de la fusta. 

 

La nostra empresa sempre ha estat formada per un equip humà solidari. Des de que varem iniciar la nostra activitat l'any 2001 aportem el 3% del benefici a causes de caire social i humanitàries. Aquest any les nostres aportacions han estat destinades a “La Marató de TV3”, “Agermanament Sense Fronteres” i “Càrites”.

Empresa especialitzada en treballs verticals, rehabilitació i conservació d'edificis, serveis de neteja i manteniment, treballs per a publicitat i sector industrial.

93 433 52 33

SERVEIS:

C/ Niça, 3 local

08024 Barcelona

93 433 52 33

treballs verticals Barcelona.png

© Umbralia.  B63053060  · Empresa especialitzada en treballs verticals i difícil accés  ·  Tots els drets reservats  ·  Avís Legal

bottom of page