top of page

C/ NIÇA, 3  LOCAL     08024 BARCELONA

ESPECIALISTES EN 

TREBALLS VERTICALS I REHABILITACIÓ D'EDIFICIS

93 433 52 33

INICI
BLOG
  • Foto del escritorUMBRALIA

> Instal·lació de xarxa de seguretat a la Casa Convalescència - Hospital de Sant Pau


Aquesta setmana hem procedit a muntar una protecció urgent a la part inferior d’una de les cúpules que conformen la teulada de la Casa Convalescència, un edifici emblemàtic que forma part del conjunt històric de l’Hospital de Sant Pau i de la Santa Creu i que està gestionat per la Universitat de Barcelona.


En aquest edifici venim realitzant els darrers anys diferents actuacions de manteniment i millora tant al interior com al exterior mitjançant treballs verticals i de difícil accés.

En aquesta cúpula on s’ha instal·lat la xarxa de protecció cautelar es va detectar que l’arrebossat de morter de calç que revesteix la part inferior s’estava bufant i tenia perill de caiguda en una de les cantonades. Això era conseqüència d’una sèrie de filtracions que s’han produït arrel de les fortes turmentes i temporals d’aquests últims mesos a la ciutat de Barcelona i representava un perill per als usuaris i visitants de l’edifici.



Es va procedir a muntar una xarxa cautelar de seguretat cobrint horitzontalment el buit de la cúpula. La xarxa va quedar fixada sobre un entramat perimetral de cable tensat i cargols d’acer galvanitzat.


Els treballs van ser realitzats per un equip d’operaris especialistes en treballs en alçada i de difícil accés, qualificats i amb àmplia experiència en aquesta tipologia de treballs. Agraïm a la Casa Convalescència la confiança dipositada en la nostra empresa al llarg de tots aquests anys.





76 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page