C/ NIÇA, 3  LOCAL     08024 BARCELONA

ESPECIALISTES EN 

TREBALLS VERTICALS I REHABILITACIÓ D'EDIFICIS

93 433 52 33

  • UMBRALIA

> Neteja de vidres a façana amb treballs verticals


Finalitzem els treballs de neteja realitzats la façana principal d’una una comunitat situada al carrer Berlin de Barcelona mitjançant un equip d’operaris especialistes en treballs verticals i de difícil accés.


La neteja de vidres a les façanes és un tipus de treball molt adequat per realitzar-se amb treballs verticals, és molt àgil i s’evita el cost que suposaria haver de muntar una bastida fixa cobrint tota la façana només per realitzar aquestes feines.Habitualment recomanem netejar els vidres periòdicament, almenys un o dos cops l’any. Ens trobem sovint amb façanes on no s’ha fet cap manteniment durant molt de temps, el que dificulta molt la neteja i els resultats, doncs la brutícia i la pols s'han acabat incrustant en els materials i costa molt de treure.


A Umbralia som especialistes en la neteja i manteniment de tot tipus de façanes mitjançant treballs verticals o utilitzant altres sistemes auxiliars com ara plataformes elevadores.

7 vistas

Entradas Recientes

Ver todo

Empresa especialitzada en treballs verticals, rehabilitació i conservació d'edificis, serveis de neteja i manteniment, treballs per a publicitat i sector industrial.

93 433 52 33

SERVEIS:

C/ Niça, 3 local

08024 Barcelona

93 433 52 33

© Umbralia.  B63053060  · Empresa especialitzada en treballs verticals i difícil accés  ·  Tots els drets reservats  ·  Avís Legal